Ændringsforslag

Ændringsforslag

Ændringsforslag til vores Vedtægter eller vores Regler og Retningslinjer, skal sendes skriftligt til bestyrelsen senest 1 måned inden næste generalforsamling for at forslaget kan komme med til afstemning.

Benyt følgende formular:

Ændringsforslag

Denne specifikation beskriver en afgrænset ændring til de eksisterende facader på rækkehusene i G/F Astershaven. Specifikationens formål er: 1) at danne det nødvendige grundlag for en vedtagelse/afvisning af forslaget på en generalforsamling. 2) I tilfælde af en vedtagelse på generalforsamlingen, skal forslaget endeligt godkendes af kommunen, før det kan betragtes som godkendt. 3) I tilfælde af en vedtagelse beskriver denne specifikation de rammer det er tilladt at lave ændringen indenfor.

Det er alene den enkelte grundejer, som måtte ønske at lave facadeændringer, der er ansvarlig for at inddrage en byggesagkyndige, der har ekspertisen til at rådgive om den pågældende ombygning. Dette er for at sikre konstruktionen og valget af materialer kan holde til det ønskede, og opfylde de krav loven foreskriver på området. Ændringen skal med andre ord laves håndværksmæssigt korrekt. Bestyrelsen kan IKKE drages til ansvar i forbindelse med facadeændringer!
CAPTCHA image

Det hjælper os mod spam, tak!