De grønne områder

De grønne områder

Bestyrelsens plan, omkring fornyelse forskønnelse og mere vedligeholdelsesfrie grønne fællesområder i vores grundejerforening, er nu ved at blive etableret. Vores gartner er gået i gang med at rydde de grønne områder mellem blokkene og gøre klar til ny beplantning.

Bebyggelsen er fra starten af 1970’erne, og mange af vores træer, buske og beplantninger er med tiden vokset os over hovedet. Vi har derfor i samarbejde med Skibsted Havearkitekter og vores egen gartner udarbejdet en helhedsplan for, hvordan området henover de kommende år kan forskønnes og fornyes.

Herunder kan diverse oversigter og plancher hentes.

Mailliste

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.